Riduri de espresie – corectie cu toxina botulinica

Riduri de espresie – corectie cu toxina botulinica

În prezent, tratamentul cu toxină botulinică este unul dintre cele mai frecvente și solicitate proceduri.

Denumirea „Botox” provine din termenul „toxină botulinică”.

Inițial, indicațiile terapeutice ale Botox-ului se limitau în tratamente neurologice și oftalmologice, pentru tratarea spasmelor musculare și a strabismului.

Față se transforma iremediabil cu timpul din cauza acțiuni factorilor daunatori la care pielea este expusă zilnic, dar și datorită moștenirii genetice pe care o are fiecare. Odată cu vârsta, pielea pierde apă, iar colagenul epidermic se reduce și el, determinând îmbătrânirea pielii și apariția ridurilor. Pe lângă acești factori inevitabili, alimentația, stresul, îngrijirea defectuoasă a pielii contribuie la accelerarea procesului de îmbătrânire a pielii. Cutele ce apar între sprâncenele noastre sunt de fapt un rezultat al mișcării continue a mușchilor feței

Dacă doriți să scapați de anumite riduri sau pur și simplu să corectați anumite trasături sau imperfecțiuni, este foarte ușor: BOTOX!

Botoxul este indicat pentru ameliorarea temporară a aspectului ridurilor de expresie, moderate spre severe, dintre sprâncene, de la nivelul frunții și cele de la coada ochilor (“laba de gâsca”), la adulți cu vârsta sub 65 de ani.

Botoxul acționează prin blocarea impulsurilor nervoase către mușchii în care a fost injectat, prevenind contracția acestora, determinând o paralizie temporară și reversibilă.

img-17

De ce BOTOX?

 

  • Nu este nevoie de timp de recuperare.
  • Efect de luminozitate si intinerire.
  • Contribuie la prevenirea imbatranirii premature a pielii
  • Poate fi combinat ce succes cu alte metode estetice

 

Tratament

Cum se face?

Tratamentul este simplu și constă în efectuarea mai multor puncții (înțepături) care se realizează cu un ac foarte fin exact în mușchii responsabili de mișcările de expresie.

Deși nu este o procedură dureroasă, se poate folosi o anestezie locală, cu ajutorul unei creme de xilină, care reduce disconfortul dat de intepatura acului.

Procedura nu durează mai mult de 20 de minute, iar după injectare nu este nevoie de timp de recuperare.

 

Rezultatul apare în câteva zile, iar ridurile se atenuează în aproximativ o saptămână. Aspectul este foarte plăcut, natural și senin, iar la majoritatea pacienților apare un efect de ridicare a jumătăților laterale ale sprâncenelor,care este binevenit. După primul tratament, rezultatul durează între 3 – 6 luni, după care expresia feței revine la „forma” inițială.Este momentul când tratamentul trebuie repetat, iar rezultatul poate să țină de data aceasta mai mult; după 4-5 astfel de ședințe efectele tind să se prelungească în timp

BOTOXUL SE FOLOSESTE NUMAI PENTRU FEMEI? 

Deloc! Mulți bărbați apeleaza la BOTOX  pentru a avea grijă de aspectul lor!

Numărul bărbaților care aleg tratamentele cu Toxina Botulinica – BOTOX a crescut rapid – numai în ultimii trei ani, bărbații au primit peste un milion de tratamente cu toxină botulină. Atunci când sunt intrebati, majoritatea bărbaților spune că vor să arate bine și sunt deranjați de schimbările pe care le văd în oglindă odata cu trecerea timpului.

 

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.