Marire fese

Marire fese

În cazul pacientelor la care regiunea fesieră nu are suficient volum și la care toate eforturile fizice axate pe această zonă nu au dat rezultatul scontat, se poate aplica cu succes această metodă: metoda lipofilling-ului, respacrtiv a maririi volumului folosind grasimea proprie extrasa prin lipoaspiratie din alte zone ale corpului unde se afla in exces; “Brazilian But Lift” / Lifting de fese brazilian.

Conditia obligatorie care trebuie indeplinita sa puteti apela la aceasta procedura este sa exista suficient de multa grasime depusa in exces in alte zone. Altfel spus … daca sunteti  o persoana foarte slaba … operatia nu va fi posibila !

În ce constă procedura?

Liposuctia: Se “extrage” prin liposuctie grasimea depusa in exces in anumite zone unde NU ne dorim (abdomen, solduri etc). Grasimea este special purificata si procesata.

Se realizeaza incizii minore, care se vor vindeca rapid. De regula se lucreaza cu anestezie locala. Vezi mai multe detalii despre microlipofilling.

Transferul de grasime in fese: Se va realiza modelarea feselor prin injectari precise ale grasimii extrase si prelucrate. Rezultatul: ceea ce numim “fund bombat”, cu fese mai pline si mai rotunde.

 

    img-17

    Disclaimer / Atentie!

    Rezultatele fiecarei proceduri medicale sau operatii chirurgicale poti diferi de la persoana la persoana, in functie de modul unic de reactie al organismului uman si particularitatile acestuia.