Liftingul buza superioara-Lip Lift

Liftingul buza superioara-Lip Lift

Lifting-ul chirurgical al buzei superioare – “lip lift”, este o operatie estetica tot mai solicitata care reduce distanta prea mare dintre buza superioara si nas, prin indepartarea chirurgicala a unei portiuni din „albul buzei” superioare, punand astfel in evidenta “zona rosie”.

Cand e indicat Lip Lift-ul?
• Cand distanta dintre buza superioara si nas prea mare
• Cand buza de sus este foarte subtire si/sau lunga
• Cand se doresc un volum mai mare al buzelor dar nu se doreste injectarea cu AH
• Cand se doreste corectia colturilor gurii orientate in jos si a semnelor de imbatranire din jurul gurii
• Cand exista asimetrie la nivelul buzei de sus

img-17

Tipuri de Lip Lifting

Lip Lifting-ul direct creaza o margine de buza superioara mai definita, mai conturata. O banda subtire de piele este indepartata chiar deasupra buzei superioare, creand iluzia unui „rosu al buzei” mai pronuntat.

 „Bullhorn-ul” este una dintre cele mai frecvente proceduri de ridicare a buzelor. Incizia care este de obicei ascunsa de-a lungul bazei nasului, are o forma speciala. Se practica o excizie a pielii la acest nivel, scurtandu-se astfel distanta dintre buza superioara si nas.

Lip Lifting-ul pentru coltul buzei este numit si „ridicarea zambetului” deoarece confera fetei un aspect mai zambitor, corectand colturilor gurii orientate in jos. Se practica doua incizii mici la ambele colturi ale gurii si se indeparteaza o cantitate mica de piele.

 

 

 

Cum se face?

Sub anestezie locala o bucata mica de piele va fi indepartata de la nivelul „albului buzei” superioare (intre nas si gura), locatia exacta va depinde de ce tip de ridicare a buzelor aveti nevoie. Suturile se mentin 5-10 zile.

De ce Lifting buza superioara-Lip Lift? 

Lip Lifting-ul este o solutie permanenta care poat fi util persoanelor care doresc un volum mai mare al buzelor dar nu doresc injectarea cu AH.

Disclaimer / Atentie!

Rezultatele fiecarei proceduri medicale sau operatii chirurgicale poti diferi de la persoana la persoana, in functie de modul unic de reactie al organismului uman si particularitatile acestuia.

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).