Labioplastie

Labioplastie

Aceasta este cea mai frecventa operatie de estetica genitala feminina si consta in corectarea aspectului si dimensiunilor labiilor.

Rezultatele aduc enorma satisfactie!

Dimensiunile si aspectul labiilor te fac sa te simti neatractiva sau pot provoca discomfort în timpul activităților zilnice si, uneori, dureri în timpul actului sexual.

Gata cu inhibitiile! Prin aceasta operatie este corectat estetic aspectul labiilor mari sau al labiilor mici, prin micsorarea acestora.

img-17

Cine beneficiaza?

  • Esti nemultumita sau jenata de aspectul labiilor
  • Te simti inhibata in activitatea activitatea sexuala
  • Nu te simti confortabil atunci cand porti imbracaminte mulata
  • Simti durere sau disconfort in timpul activitatilor zilnice
  • Simti durere sau disconfort in timpul actului sexual

Atunci te poti gandi sa faci o labioplastie!

În ce constă operatia?

Este o procedură ce se desfașoară cu anestezie locală sau generală, nu necesită internare, iar pacienta poate părăsi clinica la câteva ore după intervenție.

 

Postoperator, pacienta poate avea un discomfort ușor pentru câteva zile și o umflare a zonei,care de obicei dispare complet după 1-2 săptămâni. Cicatricea ramasă după intervenție este, de obicei, greu de observat.

Disclaimer / Atentie!

Rezultatele fiecarei proceduri medicale sau operatii chirurgicale pot diferi de la persoana la persoana,

in functie de modul unic de reactie al organismului uman si particularitatile acestuia.

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).