Buze-marire buze cu acid hialuronic

Buze-marire buze cu acid hialuronic

Nu este un secret faptul că buzele sunt o parte importantă din frumusețea feței! Buzele formează unul dintre cele mai vizibile organe şi poate, cea mai expresivă parte a corpului uman, astfel că nu e deloc surprinzător că augmentarea buzelor a devenit atât de populara. Buzele au, de asemenea, un rol multi-funcţional, oferind o deschidere pentru alimente şi băuturi, un instrument de comunicare verbală şi non-verbala, un organ senzorial şi o zonă erogena.

 

Marirea buzelor cu acid hialuronic injectabil combate semnele de îmbătrânire, redând textura și finețea buzelor, umplând liniile și ridurile cauzate de fumat, adaugând volum buzelor, redefinind prospețimea și naturalețea dar este o procedura de mare finete care necesita super-precizie si atentie deosebita la detalii.

img-17

Rezultatele sunt imediate și foarte naturale. Cu câteva mici măsuri de precauție, vă puteți întoarce să lucrați și să vă reluați viața socială imediat.

De ce cu Acid Hialuronic?

Efect imediat
• buze mai mai mari, mai pline, cu volum
• buze mai moi, fara riduri, hidratate
• buze mai conturate
• corectia asimetriilor

NU Doare!

Acidul hialuronic contine lidocaină, un anestezic cu efect local. Se utilizeaza suplimentar cremă cu anestezic.

Aspect natural sau mai proeminent

Efect de durata: 6 -12 luni

In cazul injectarilor repetate avantajul este ca efectul acidului hialuronic este cumulativ in timp!

Cum se face?

Se utilizează cremă anestezică sau anestezia intravestibulară (la nivelul gingiilor), pentru a asigura un tratament cât mai confortabil. Anestezicul va da o ușoară amorțeala și o senzație de furnicături în zona care a fost injectată. Tratamentul durează aproximativ 30 de minute.

Se poate aplica gheață în zona care a fost tratată timp de cel puțin 10 minute, pentru a elimina posibilitatea producerii de echimoze sau inflamații.

Imediat postinjectare, este posibil să aveți unele modificări de culoare, vânătăi temporare sau edeme în zona injectată. Nu este recomandat sa efectuați lucrări dentare, imediat după tratamentul dumneavoastră cu acid hialuronic.

Rezultatele sunt imediate și foarte naturale

Cu câteva mici măsuri de precauție, vă puteți întoarce să lucrați și să vă reluați viața socială imediat.

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.