Rejuvenare genitala

Rejuvenare genitala

Rejuvenarea vaginala se refera la proceduri estetice medicale care sa ajute  la micsorarea/ingustarea canalului vaginal si a orificiul vaginal si a da un tonus mai bun. 

Rejuvenarea vaginala (vaginoplastia), este o procedura sigura si poate restaura forma, marimea si tonusul muschilor vaginali, ducand la experiente sexuale imbunatatite.

 Reîntinerirea vaginală, este o procedură care de obicei corectează problemele date de dilatarea canalului vaginal, având ca scop direct îmbunătățirea vieții sexuale, nu și a disfuncțiilor sexuale.

Aceasta mărește tonusul mușchilor vaginali și a țesuturilor înconjurătoare, diminuează excesul de mucoasă și reduce diametrul canalului vaginal, realizand o mai mare putere de contracție și o senzație mai puternică în timpul actului sexual.

img-17


În ce constă operatia?

Intinerirea sau ingustarea vaginului  este o procedura care se poate realiza chirurgical prin ingustarea canalului vaginal si intarirea a muschilor vaginali.

Vaginoplastia se poate realiza și prin utilizarea transferului de grăsime proprie (microlipofiling). Această tehnică constă în injectarea de grăsime proprie, recoltată de la pacientă, după o prelucrare specială având drept rezultat direct scăderea diametrului canalului vaginal.

Rejuvenarea vaginala poate fi realizata de sine statator sau in combinatie cu alte proceduri cosmetice tractului genital feminin.

Ce se intampla după operatie?

Pentru majoritatea pacientelor, acesta tehnica duce la vindecare rapida si reluarea activitatilor de zi cu zi intr-o perioada relativ scurta de timp.

  • pacienta va putea sa-si reia activitatile curente dupa 4-5 zile
  • pacienta poate relua activitatea sexuala dupa 4-6 saptamani.

Disclaimer / Atentie!

Rezultatele fiecarei proceduri medicale sau operatii chirurgicale pot diferi de la persoana la persoana,

in functie de modul unic de reactie al organismului uman si particularitatile acestuia.

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).