Alungirea penisului

3. Alungirea penisului

Prin aceasta operatie estetica se pot castiga

intre 2 si 5 cm in lungimea penisului (in stare de repaus), in functie de particularitatile anatomice ale fiecarui pacient.

Marimea conteaza?

Multi barbati sunt nemultumiti de marimea penisului.

Le este afectata viata sexuala si increderea, astfel ca din ce in ce mai multi apeleaza la chirurgia estetica.

Dimensiunile normale ale penisului la un adult, în stare de repaus, sunt de apox 10 cm în lungime și 7-9 cm în circumferință.

În erecție, dimensiunile considerate în limite normale sunt cuprinse între 10 și 20 cm lungime, iar grosimea poate varia intre 8 și 14 cm în circumferință. Penisul este format din doua structuri erectile (structuri care se umplu cu sânge și determină erecția): corpii cavernosi și corpul spongios.

Operația nu se poate face decât o singură dată, nu se poate repeta și nu este reversibilă!

Exista riscuri?

Pot exista riscuri  asociate cu toate operatiile chirurgicale, sau cu nerespectarea igienei dupa operatie:  

  • Riscuri ce decurg din anestezie
  • Infectii, inflamatii, desfacerea firelor de sutura, hematoame, seroame, echimoze, necroze tegumentare, cicatrici
  • Edem inflamator important
  • Asimetrii temporare
  • Erecția este contraindicată cel puțin 3-4 săptămâni postoperator.

Cum se face?

Operația se desfasoară sub anestezie generală sau rahianestezie.

Alungirea penisului se face printr-o intervenție chirurgicală, la nivelul părții fixe aflate sub piele, în apropierea bazinului unde se află radacina penisului și a corpilor erectili. Aceștia sunt foarte puternic fixati în perineu, prin mai multe ligamente. Prin operația de alungire a penisului se secționeaza unul din aceste ligamente, permițând alungirea penisului. Prin această operație se pot câștiga între 2 si 5 cm în lungime, în funcție de particularitățile anatomice ale fiecărui pacient.

Disclaimer / Atentie!

Rezultatele fiecarei proceduri medicale sau operatii chirurgicale poti diferi de la persoana la persoana, in functie de modul unic de reactie al organismului uman si particularitatile acestuia.

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).