Mezobotox

Mezobotox

Mezobotoxul este o procedură neinvazivă prin care se tratează ridurile fine de la nivelul feței, gâtului, decolteului, al feței dorsale a mâinilor, cu ajutorul unei diluții importante de toxină botulinică. Acțiunea sa este superficială, neinfluențând expresia feței.

Pentru ce este indicat mezobotoxul?

  • inchidere a porilor sau diminuarea marcata a porilor dilatati, cu obtinerea unui aspect neted si uniform;
  • reglare a secretiei glandelor sebacee si sudoripare, reprezentand un bun tratament pentru tenul acneic si hiperseboreic;
  • tratare a ridurilor mici aparute ca urmare a alterarii calitatilor pielii;
  • tratare a rozaceei.

img-17

Cum se face?

  • Mezobotox este tot toxina botulinica, ca si clasicul Botox, dar in concentratie mult mai mica. Se realizeaza numeroase microinjectii repartizate pe toata suprafata pe care dorim sa o tratam. Asa cum se intampla si in timpul mezoterapiei, doar ca ingredientele difera.

  • Tratamentul se repetă la 3 săptămâni, în cure de câte 4-6 ședințe. Efectele tratamentului se vad în câteva zile, iar efectul complet se observă la aproximativ 10 zile.

  • Rezultatul procedurii va fi un ten neted, cu pori inchisi, uniform, diminuarea micilor riduri care afecteaza suprafata tegumentului si diminuarea rosetii determinate de rozacee.

De ce Mezobotox?

Acțiunea sa este superficială, neinfluențând expresia feței.

Se poate observa un efect de microlifting.

Perioada de recuperare este minima

Contribuie la prevenirea imbatranirii premature a pielii

Poate fi combinat ce succes cu alte metode estetice

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).