Liftingul facial cu fire de suspensie APTOS

Liftingul facial cu fire de suspensie APTOS

Lifting-ul cu fire resobabile de suspensie este una din cele mai in vogă metode de rejuvenare a conturului facial. 

Pentru ce este indicat liftingul cu fire Aptos?

Pacienții care beneficiază de lifting facial cu fire de suspensie sunt atât femei cât și bărbați cu o piele cu tonus bun, dar care doresc o îmbunătățire a aspectului lăsat al feței la nivelul obrajilor, sprâncenelor, mandibulei sau gâtului.

Lifting-ul facial cu fire bio-resorbabile de suspensie Aptos este recomandat pentru intinerirea aspectului fetei sau redefinirea unor zone cu aspect cazut: ridicarea pometilor, redefinirea liniei madibulare si corectarea colturilor gurii, stergerea santurilor nazolabiale, stergerea ridurilor in regiunea barbiei, stergerea ridurilor in regiunea gatului, corectarea liniei cearcanelor, corectarea ridurilor gabelare (intre sprancene), corectarea riduri laba gastii, corectare riduri frunte, ridicare pleoapa superioara

img-17

Avantaje ale liftigului cu fire Aptos
De ce firele Aptos?

Firul APTOS are o structura aparte, cu „carlige” / „zimti”, special conceputi, care fixeaza tesutul, dar in acelasi timp il si modeleaza pentru un rezultat complex si natural.

Inovatia APTOS pune accent pe „carligul” firului de lifting care poate prinde si fixa tesutul, dar in acelasi timp il poate modela si trage diferite directii, pentru un rezultat complex si natural.

 

Nu schimba fizionomia naturala a fetei

Liftingul cu ajutorul firelor APTOS  doar intinereste, prin repozitionarea compartimentelor fetei. Obrajii se ridica, linia mandibulara se redefineste, santurile nazale se intind, ridurile dispar si intregul aspect al fetei este intinerit.

Liftingul cu fire ofera siguranta maxima

Firele se pozitioneaza la o profunzime de 3-5 mm maximum, astfel nu exista riscul de a afecta nervii sau vasele de sange.

 Perioada de recuperare este minima, in cateva zile fata isi recapata aspectul natural.

 Liftingul cu fire are rezultat rapid si dureaza pana la 3 ani

Procedura in sine dureaza intre 20 – 60 minute.  Desi rezultatul este vizibil imediat dupa procedura, efectele sunt cu adevarat remarcabile dupa 2-3 saptamani si pot dura pana la 2-3 ani.

 Contribuie la prevenirea imbatranirii premature a pielii

Poate fi combinat ce succes cu alte metode estetice

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).