WishPro

WISHPro este un aparat folosit in tratamentul estetic care imbină tehnologia cu lumină roșie și microcurenti  - cercetată de NASA la început - cu calitățile infuziilor și cremelor aplicate în etape diferite de tratament.
Studii dermatologice desfășurate în SUA au arătat că expunerea la tratamentul cu lumină roșie, pentru o perioadă de 12 săptămâni, a avut efecte de reîntinerire a pielii în cazul a 91% dintre subiecți și de atenuare a ridurilor, pentru 81% dintre voluntari. Tehnologia de rejuvenare facială WISHPro utilizează lumină rosie, cu lungimea de unda de 660nm, cu scopul de a reîntineri pielea, acționând pe 3 planuri: activează fibroblastii dermici pentru  producția nouă de colagen și elastină, stimulează metabolismul celular și crește imunitatea pielii.
Dezvoltat în Israel, WishPro a revoluționat piața estetică din întreaga lume, fiind unicul tratament ce combină tehnologii estetice de ultimă generație și formule cosmetice puternice, inovații pentru care a obținut două patente internaționale.
WishPro este cel mai rapid tratament anti-aging din lume; în doar 15 minute de tratament, oferă rezultate vizibile instant! Și asta pentru că tratamentul WishPro introduce în straturile profunde ale pielii, infuzii de acid hialuronic, colagen, acetyl hexapeptide-8 (substitut topic pentru botox), antioxidanți, vitaminele A, C, D, E, F, aloe vera și uleiuri naturale, cu ajutorul tehnologiei magnetice, având rolul de mezoterapie fără injecții.
Tratamentul WishPro a obținut două patente internaționale pentru tehnolgia magnetica, ce convertește pulsurile magnetice într-un câmp energetic activ ce creează lumină sau curent electic, și pentru capsulele de tratament de unică folosință, bogate în ingrediente naturale active și nutrienți esențiali pielii. Magneții puternici, combinați cu tehnologii avansate și formule cosmetice active, creează rezultate spectaculoase, în timp record, de hidratare în profunzime a pielii, atenuare vizibilă a ridurilor, creștere a fermității pielii, dar și de tratare a acneei active, precum și de redare a clarității și strălucirii tenului. 

   Aparatul WishPro
     
Desi este renumit mai ales pentru rezultatele bune anti-aging, WishPro oferă 4 tipuri de tratamente, datorită celor 4 tehnologii avansate: rejuvenare facială, tratament anti-aging, tratamentul acneei și peeling. Fiecare tratament durează 15 minute, iar tratamentele pot fi personalizate în funcție de fiecare client, de problemele tenului respectiv și de dorințele clientului. Adresat atât femeilor cât și bărbaților, tratamentul WishPro poate fi folosit de oricine are peste 18 ani, fiind noninvaziv. Un mare plus al acestui aparat este faptul că, datorită capsulelor moi, tratamentul se poate face cu ușurință și în jurul ochilor, ceea ce contează mai ales când e vorba de un tratament impotriva ridurilor.
Fie că este achiziționat pentru uzul personal sau folosit în cadrul unui salon de cosmetică, tratamentul WishPro îți oferă în numai 15 minute atât o pauză de relaxare, dar mai ales rezultate vizibile asupra pielii, fie că e vorba de ten, decolteu sau mâini. Pentru fiecare tratament există o capsula de unică folosință, ce conține cocktail-uri de substanțe nutritive, o tehnologie pentru fiecare dorință și problemă a tenului :
Tehnologia de rejuvenare facială folosește lumina roșie, cu lungimea de unda de 660nm, acționand pe 3 planuri: stimulează fibroblastii dermici pentru producția nouă de colagen și elastină, stimulează metabolismul celular pentru a accelera procesul natural de vindecare a pielii și fortifiază imunitatea pielii la toxine.
Tehnologia Anti-Aging utilizează microcurenți cu intensitatea de 500μA, cu scopul de a crește tonusul și fermitatea pielii. Prin contracția și relaxarea mușchilor, aceștia își recapătă memoria, este stimulată fermitatea și tonusul mușchilor faciali, conducând la atenuarea vizibilă instant a liniilor fine și a ridurilor.
Tehnologia cu lumină albastră, cu lungimea de unda de 420nm, tratează acneea, tenul gras și problematic. Principiul de acțiune: tratamentul distruge bacteria Propionibacterium Acnes, ce determină acneea, și calmează pielea iritată.
Lumina albastră este absorbită de o moleculă, denumită porfirina, continută în cantități abundente de bacteria Propionibacterium acnes. Absorbția luminii albastre de porfirine determină eliberarea de molecule de oxigen reactiv, ce distrug intern bacteria Propionibacterium acnes (bacteria nu poate supraviețui într-un mediu bogat în oxigen). Tratând cauzele acneei, aspectul tenului se îmbunătățește semnificativ, conducând la dispariția leziunilor acneice după o serie de tratamente cu tehnologia WishPro cu lumina albastră.
Tehnologia de peeling ajută la îndepărtarea celulelor moarte, la revitalizarea și hidratarea pielii. Prin acțiunea aparatului se îmbunătățește circulația sângelui, iar ingredientele cheie din capsule: ulei de migdale dulci și vitamina E lasă pielea moale și strălucitoare.