Volum facial

LIFTINGUL LICHID - micul secret al reconstrucției faciale

În canoanele actuale de frumusețe, buzele frumos conturate au puterea de a schimba întreaga fizionomie a feței. Pomeții înalți, maxilarul cu linie suplă, ochii puși în valoare de sprâncene arcuite și pleoape netede, toate acestea sunt alte atribute ce contribuie la arhitectura chipului considerat armonios și atrăgător.
Iar când natura nu a reușit să găsească echilibrul perfect, medicii esteticieni intervin și redau chipului strălucirea și proporțiile dorite. Secretul? O tehnică perfectă, experiență, abordarea avizată a unui profesionist și o substanță minune: acidul hialuronic.
Acidul hialuronic este un constituent natural al pielii, ce funcționează ca un burete care absoarbe și fixează apa în țesuturi, asigurând astfel suport și consistență pielii. Concentrația de acid hialuronic din piele se diminuează însă cu vârsta, ceea ce impune corecții adecvate, prin tehnici și soluții pe care medicul estetician este cel mai în masură să le decidă.
Prin utilizarea și injectarea a diferite tipuri de acid hialuronic, putem realiza așa-numitul lifting lichid, adică reconstrucția complexă a arhitecturii faciale prin „ștergerea" tuturor semnelor provocate de trecerea timpului: adâncirea șanțurilor din zona nasului și a gurii, „topirea" pomeților, subțierea și ridarea buzelor, coborârea liniei sprâncenelor sunt corectate astfel simultan și perfect echilibrat, printr-o tehnică ce constituie o adevarată revoluție în domeniul esteticii, putând înlocui cu succes liftingul chirurgical.
Procedura durează în medie 30 - 40 de minute, iar efectele ei ramân vizibile timp de 6 - 8 luni. Injectarile repetate duc la creșterea rezistenței produsului în țesut. În funcție de aspect, calitatea pielii și dorința fiecarui pacient în parte, procedura poate fi completată cu alte tratamente de reîntinerire, pentru un rezultat cu totul spectaculos.

MODELAREA POMEȚILOR

Pomeții pronunțați și ridicați oferă feței un aspect tânăr, senzual și puternic, zona pomeților fiind cea care dă fermiate și susținere întregii fețe. Cu trecerea, schimbările în aspectul feței, datorate modificărilor țesutului gras și ale structurii osoase, pot provoca un aspect obosit și îmbătrânit, creând aspectul de “obraji căzuţi” şi de “faţă de buldog”.
Acesta este momentul în care trebuie să iei în considerare remodelarea pomeților. Printr-un simplu tratament estetic, scurt și nedureros, poți avea aspectul mult dorit. Dar chiar dacă ești tânără și frumoasă, iar zona pomeților încă nu și-a pierdut volumul, dar îți dorești un aspect mai puternic și senzual, acest tratament îți este potrivit.
Umplerea pomeților are un efect spectaculos, obținându-se imediat o ridicare a obrajilor, un aspect întinerit vizibil cu 5-10 ani, cu diminuarea șanțurilor nazolabiale și a cearcănelor.
Acidul hialuronic este substanța cel mai frecvent utilizată pentru restabilirea volumetriei faciale, datorită faptului c[ rezultatele sunt imediate, de durată și foarte naturale, creându-se o proporție armonioasă a diferitelor structuri ale feței.