Mărirea buzelor cu acid hialuronic

Nu este un secret faptul că buzele sunt o parte importantă din frumusețea feței! Buzele formează unul dintre cele mai vizibile organe şi poate, cea mai expresivă parte a corpului uman, astfel că nu e deloc surprinzător că augmentarea buzelor a devenit atât de populara. Buzele au, de asemenea, un rol multi-funcţional, oferind o deschidere pentru alimente şi băuturi, un instrument de comunicare verbală şi non-verbala, un organ senzorial şi o zonă erogena.

Buzele pline sunt pretutindeni identificate cu tinerețea și frumusețea. Dacă v-ați dorit întotdeauna un zâmbet senzual și buze moi, acidul hialuronic poate fi răspunsul pe care l-ați căutat. Ca efect al îmbătrânirii, în timp, volumul buzelor se reduce, devenind mai subtiri, mai aplatizate. Ridurile și liniile fine vor compromite aspectul lor neted și bine definit, zona dintre buza superioară și nas poate deveni plată, colțurile gurii se pot lăsa în jos, creând un aspect obosit, trist. Acidul hialuronic ajută la combaterea semnelor de îmbătrânire, redând textura și finețea buzelor, umplând liniile și ridurile cauzate de fumat, adaugând volum buzelor, redefinind prospețimea și naturalețea.

Ce este Acidul hialuronic?

Acid hialuronic (HA) este o substanță naturală aflată în organism, care ajută la hidratare și adaugă volum pielii noastre. Acidul hialuronic este folosit pentru tratamente estetice, fiind folosit de catre medici și pentru injectare in articulații artritice.

În ce constă tratamentul?

Se utilizează cremă anestezică sau anestezia intravestibulară (la nivelul gingiilor), pentru a asigura un tratament cât mai confortabil. Anestezicul va da o ușoară amorțeala și o senzație de furnicături în zona care a fost injectată. Tratamentul durează aproximativ 30 de minute. După injectarea de Acid hialuronic, se masează zona injectată pentru a asigura o buna distribuție. De asemenea, se poate aplica gheață în zona care a fost tratată timp de cel puțin 10 minute, pentru a elimina posibilitatea producerii de echimoze sau inflamații.

Ce trebuie să fac după tratament?

Imediat postinjectare, este posibil să aveți unele modificări de culoare, vânătăi temporare sau edeme în zona injectată. Nu este recomandat sa efectuați lucrări dentare, imediat după tratamentul dumneavoastră cu acid hialuronic.

Rezultatele sunt imediate și foarte naturale. Cu câteva mici măsuri de precauție, vă puteți întoarce să lucrați și să vă reluați viața socială imediat.

Desi tratamentul este eficient, totuși 1% din pacienți nu obțin rezultatele dorite!