Liftingul Nefertiti

Prin plasarea mai multor injecții cu Botox, de-a lungul maxilarului inferior, precum și pe partea laterală a gâtului de-a lungul muschiului platysma, se obține îmbunătățirea și definirea liniei maxilarului, reechilibrarea musculaturii, oferind "ridicare" în zona gâtului și a maxilarului.

Este vorba de un lifting al părții inferioare a feței, mai precis al conturului mandibular. Se injectează superficial câteva unități de botox de-a lungul ramului mandibular, în mușchiul platysma. Se poate asocia cu tratamentul corzilor platismale și al mușchiului depresor al colțurilor gurii .


La unele persoane nu are efect, de aceea se recomandă o selecție riguroasă înainte de tratament, dar atunci când se obține efectul dorit, pacienții sunt încântați și vor reveni cu regularitate pentru tratament. De obicei efectul durează mai mult de 5-6 luni.

Este o procedură simplă pentru un medic care are experiență în injectările toxinei botulinice și practic fără efecte secundare. Unii o recomandă ca PREVENȚIE de la vârsta de 30 de ani. Injectări efectuate o dată pe an vor permite menținerea unui contur ferm și bine desenat amânând perspectiva unui eventual lifting chirurgical mai târziu.