Liftingul facial cu fire de suspensie PDO (nechirurgical)

 

Cum ar fi dacă peste weekend am putea șterge complet aspectul obosit și îmbătrânit al chipului, pentru a începe săptămâna mai tinere cu câțiva ani? Chirurgia estetică ne permite acum acest lux prin intermediul liftingului facial cu fire de suspensie, intervenție denumită, sugestiv, "lifting facial de weekend".

"Liftingul facial tridimensional" (nechirurgical), cu fire de suspensie (PDO), este o procedură minim invazivă, ce folosește fire speciale, acceptate de organism și foarte rezistente, pentru ridicarea și repoziționarea țesuturilor. Se realizează cu anestezie locală, în maximum o ora, recuperarea fiind foarte rapidă (una-doua zile).

Pacienții care beneficiază de lifting facial cu fire de suspensie sunt atât femei cât și bărbați cu o piele cu tonus bun, dar care doresc o îmbunătățire a aspectului ușor lăsat al feței la nivelul obrajilor, sprâncenelor, mandibulei sau gâtului.

Procedura are la bază un mecanism simplu: medicul introduce un fir subțire care va crea un efect imediat de lifting și de susținere a pielii. În timp, firele se vor resorbi și fibroza va determina un proces natural de regenerare a pielii, de stimulare a secreției de colagen și elastină.

AVANTAJELE LIFTINGULUI CU FIRE DE SUSPENSIE:
1. Efect imediat și durabil (2 ani);
2. Vindecare rapidă, fără urme, fără perioadă de recuperare;
3. Contribuie la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii;
4. Poate fi combinat cu succes cu alte metode estetice;
5. Condiții de sterilizare perfectă.